Kérdőív Borsod-Abaúj-Zemplén megye települési önkormányzatai számára

A megye települési önkormányzatainak segítségét kérjük a LEADER Helyi Akciócsoportok Fenntartható Energia és Klíma Akcióterveinek (SECAP) elkészítéséhez szükséges adatgyűjtésben. Kérdőívünk itt elérhető.

A Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat Nemzeti Alkalmazkodási Központ Főosztálya (NAKFO) a TOP-3.2.1-15-BO1 azonosítószámú „Önkormányzati épületek korszerűsítése – Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megtalálható, LEADER Helyi Akciócsoportok részére Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv (SECAP) kidolgozása, valamint a SECAP-ok összefogása” című projektben konzorciumi partnerként vesz részt. A munka célja a Borsod-Abaúj-Zemplén megye Helyi Akciócsoportjai számára készülő 8 db Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv kidolgozása. A hivatkozott akciótervek az Európai Bizottság kezdeményezésére létrejött Polgármesterek Szövetsége által kidolgozott módszertan alapján készülnek.

A projekt keretében 2018 februárjában Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat megkereste a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei települési önkormányzatokat, hogy adatokkal támogassák a tervezési munkát. A visszaküldött kérdőívek rendkívül sok értékes információval szolgáltak. Ezúton is köszönjük a kérdőívek kitöltését!

A szakmai munka további eredményeihez, a SECAP-ok megfelelő szakmai színvonalú ellátáshoz további adatok beszerzése vált szükségessé. Ismét arra kérjük a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei települési önkormányzatokat, hogy segítsék a tervezés folyamatát.

Az újabb, záró adatgyűjtéshez részletes kérdőívet készítettünk, amely alább elérhető. Ennek célja a települések klímaváltozással szembeni sérülékenységének és üvegházhatású gázok kibocsátásának részletes értékelése.

Kérjük, hogy erre a linkre kattintva szíveskedjen kitölteni kérdőívünket, lehetőség szerint 2018. április 18-ig.

Együttműködését köszönjük!

magyar