Tájékoztatás a „Vigyázzunk a Földre” című éghajlatváltozási rajz- és reart-pályázat eredményéről

Ezúton köszönjük a Pest Megye Önkormányzata és a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat által a Pest megyei óvodás csoportoknak és általános iskolai 1-4. évfolyamos diákok számára meghirdetett „Vigyázzunk a Földre” című rajz- és reart-pályázatra beérkező nagyszámú pályaművet és a kiemelt lelkesedést! A pályázatok értékelése a többtagú szakmai zsűri által befejeződött.

 

Az óvodai csoportok nyertesei:

I.    helyezett: az érdi Szivárvány Óvoda Meseház Tagóvodájának Levendula csoportja

II.    helyezett: a gödöllői Zöld Óvoda Őzike csoportja

III.    helyezett: a budaörsi Holdfény utcai Óvoda Csillag csoportja

 

Az általános iskolai egyéni pályázók nyertesei:

I.    helyezett: Bettenbuk Regő, a Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 1. c osztályos tanulója

II.    helyezett: Berzi Anna, a péteri Pittner Dénes Általános Iskola és AMI 4. osztályos tanulója

III.    helyezett: Schmél Dóra, a Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 3.b osztályos tanulója

 

Az óvodásoknál az első három helyezett csoport, míg kisiskolásoknál az első három helyezett egyéni pályázat győztese értékes nyereményeket kap. Az okleveleket és a díjakat előreláthatóan személyesen, ill. postai úton fogjuk eljuttatni a nyerteseknek.

Minden pályázónak ezúton is gratulálunk a színvonalas alkotásokhoz és köszönjük a gyermekeknek és a kisiskolásoknak, valamint a felkészítő pedagógusoknak a pályázatra beküldött nagyszámú pályaművet.

 

A „Vigyázzunk a Földre” című rajz- és reart-pályázat a Pest Megye Önkormányzata és a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat Konzorciuma által megvalósuló KEHOP-1.2.0-15-2016-00011 azonosítószámú, „Pest Megyei Klímastratégia kidolgozása és a Pest Megyei Éghajlatváltozási Platform létrehozása" című projekt keretében került meghirdetésre.

magyar