Meghosszabbítva a „Vigyázzunk a Földre” című rajz- és reart-pályázat beküldési határideje

A nagy érdeklődésre való tekintettel a „Vigyázzunk a Földre” című rajz- és reart-pályázatunk beküldési határidejét meghosszabbítottuk: 2018. április 10-ig, keddig várjuk a pályaműveket!

„Vigyázzunk a Földre” címmel rajz és reart-pályázatot hirdetett Pest Megye Önkormányzata és a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat Pest megyei óvodás csoportoknak és általános iskolai 1-4. évfolyamos diákok számára, melynek célja a gyermekek körében a környezetvédelemmel, éghajlatváltozással kapcsolatos információk elterjesztése, a Föld megóvásának, az éghajlatváltozás mérséklésének és az ahhoz való alkalmazkodásnak fontosságára való figyelemfelhívás, ami által a gyermekek környezet- és klímatudatos látásmódja és viselkedése is fejlődik.

Pályaműveket rajz/montázs/reart kategóriában várunk óvodás csoportoktól és kisiskolásoktól, amelyeket több tagból álló szakmai zsűri fog értékelni. Az óvodásoknál az első három helyezett csoport, míg kisiskolásoknál az első három helyezett egyéni pályázat nyertese értékes nyereményeket kap.

A részletes pályázati felhívás és útmutató a nagis.hu oldalon érhető el.

 

A rajz- és reart-pályázat a Pest Megye Önkormányzata és a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat Konzorciuma által megvalósuló KEHOP-1.2.0-15-2016-00011 azonosítószámú, „Pest Megyei Klímastratégia kidolgozása és a Pest Megyei Éghajlatváltozási Platform létrehozása" című projekt keretében kerül meghirdetésre.

magyar