LIFE-IP North-HU-Trans: Zöld Mobilitás Konferencia

A  LIFE-IP North-HU-Trans projekt szervezésében Zöld Mobilitás Konferencia kerül megrendezésre Egerben, 2023. november 22-én 13 órakor.​ A Konferencián bemutatásra kerülnek a fenntartható közlekedés és energiafelhasználás terén zajló legújabb fejlemények és lehetőségek. Helyszín: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, Líceum, Kápolna (209-es terem), 3300 Eger, Eszterházy tér 1. A részvétel ingyenes.

A rendezvény legfőbb célja a fenntartható közlekedés és energiafelhasználás terén zajló legújabb fejlemények és lehetőségek bemutatása. 

A konferencián a szektorban működő véleményvezérek tapasztalatainak bemutatásával támaszt nyújtanak azon vállalatoknak, amelyek a fenntarthatóság előnyeit hatékonyságnövelésre, vagy versenyelőnyre szeretnék fordítani. Emellett a zöld mobilitás lehetőségeinek témája az egyéni és a közösségi közlekedés, illetve a logisztika terén is napirenden van, továbbá számba veszi, hogyan hatnak a dekarbonizációs trendek az elektromobilitás terjedésére, hogyan alakít át hagyományos iparágakat: járműgyártást és értékesítést, használatot, energiaszolgáltatást, energiamenedzsmentet.

A nemzetközi trendek és célértékek ismertetésével a résztvevők tudását kívánja bővíteni és elvárásaikat pontosítani a rendezvény.

Az esemény meghívója a részletes programmal, itt tekinthető meg, a részvétel ingyenes.

magyar